fredag den 13. juni 2014

Den rotte er en romanperson, et Dickensdyr - dræb den ikke!

Kære alle,

Carl-Johan har set en rotte i køkkentrappen til opgang B. Den forsvandt ned mod kælderen. Bestyrelsen anmeldte herefter rotten til Frederiksberg Kommune.

Her til morgen har rottefængeren fra kommunen da også konstateret spor efter rotten nede i kælderen. Han kan ikke se, at der nogen steder er huller i kælderen, hvor rotter kan trænge ind. Han mener derfor, at rotten må være kommet ind gennem en åbentstående kælderdør ud til gården. Han har nu sat fælder op og lagt mel ud, som leder hen til fælderne. Han efterser fælderne én gang i døgnet.

Rottefængeren oplyser, at rotten er meget nysgerrig, og kommer rundt i kælderen over det hele.

1 kommentar:

  1. DEN ER VIDERE!

    Oven på dagens besøg i kælderen oplyser kommunens rottefænger, at rotten ikke er gået i nogen af fælderne, ligeson han ikke har set spor efter den i det udlagte mel. Han mener derfor, at rotten må være forsvundet ud af vores ejendom. Han foretager sig herefter ikke yderligere men understreger, at det er rigtig vigtigt ikke at lade vores kælderdøre stå åbne, heller ikke i kortere tid.

    Han oplyser desuden, at evt bakterier fra rottens "strint" el lign dør efter et døgns tid, hvorfor der heller ikke længere burde være nogen sundhedsrisiko forbundet med rottens besøg i vores kælder.

    SvarSlet