fredag den 1. november 2013

Kritik betyder noget i 7-Eleven klokken 8:15 fredag morgen

Den ene ekspedient tager et BT med om bag disken og spørger sin kollega:

Hvem tror du får flest stjerner, Thomas Helmig eller Rasmus Seebach?

Og nu har jeg undersøgt sagen. Og det gør Seebach, han får 6 stjerner, mens Helmig får 5, hvilket gør MIG en smule trist (men langt fra så trist som Ib Michael), for jeg har altid haft et blødt punkt, i mit venstre øre, der nemlig er popøret, for Thomas:

GIGANTERNE MØDES - RASMUS VINDER
MUSIK-ANMELDELSER
Dommen POP-ROCK 'HK Helmig' Som en blanding af en velment skalle og et hårdt kys midt på munden leverer Thomas Helmig et solidt album 5 Dommen POP 'Ingen kan love dig i morgen' Rasmus Seebach har ganske simpelt lavet det perfekte popalbum 6 af Henning Høeg
To mænd, to danskere på to helt forskellige steder i livet. Og to pop-album, der gør det godt at være musikelsker. 49-årige Thomas Helmig forsøger stadig at komme sig over sit livs sværeste skilsmisse. 33-årige Rasmus Seebach er jublende nyforelsket. Men begge herrer forstår at oversætte deres følelser til klassisk popmusik. Det kan være svært at udnævne en vinder. Men hvis der skal navn på, så bliver det Rasmus. Hver en sang på Seebachs nye album er nemlig et pletskud. Thomas fejler på to mørke sange. Men - uden skygge giver lyset ikke ret meget mening. Og jeg ved godt, hvad jeg skal lytte til hele vejen frem til jul - Seebach og Helmig. (...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar