fredag den 15. november 2013

Jeg drømmer Helle Helles drømme

Jeg drømte, at der var en reception på en slags præstegård for Pia Juuls nye bog, det fremgik ikke, om det var digte eller noveller eller en roman, men på sidste side oplistede hun de ord - jeg husker desværre ikke hvilke - hun stavede på sin egen måde "lige meget hvad de officielle regler for nudansk dekreterer" (den virkelig PJ ville nok ikke bruge ordet 'dekreterer')". Men selv var hun mest optaget af, at hun havde fået den nye 60 krone-seddel tilsendt, som hun allerede havde fået sat i glas og ramme, fordi hun, siden hun var barn, har samlet på pengesedler

(Pia Juul-drøm (i hver drømme-opsamling er der altid mindst én drøm om Pia) af Helle i det nye blidt blærede nummer 2 af OVBIDAT:

Marts, 2013
Pia Juul modtager Kritikerprisen (hviket hun gjorde, omsider, sidste år LB), men det er Grethe Rostbøll (som HH har siddet i Kunstrådet med), der får pengene. Hun sender mig i byen for at købe et jakkesæt. "Hvad så, hvis det ikke passer med beløbet?" siger jeg. "Så køber du to dåser kaviar for resten", siger hun.

Der er også en drøm om mig og en om Klaus Rothstein

- som jeg i går i Deadline talte med om Yahya Hassan (i dag indstillet til Montana-prisen, i morgen indstillet til alt andet); det bedste jeg sagde, i mit alt for lange, første udbrud, var, at hans bog var to rap-albums i ét: gangster-albummet + millionær-albummet, og bagefter sammenlignede jeg dobbeltheden af nøgent hjerte & cirkusforestilling med Eminem, og det synes jeg, at jeg gjorde ret i -

og en drøm om bedsteveninde Kirsten Hammann (som regel også med, men hvor er Ida Jessen?) og en drøm om Christian Dorph og en drøm om Hanne Kvist og en drøm om Lene Asp og en drøm om Kristian Bang Foss (som jeg nyligt har mødt til både Bogforum og Pixies-koncert, ham drømmer jeg snart om) og en drøm om Tina Sakura Bestle og en drøm om Bent Noget).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar