onsdag den 18. september 2013

På hvilken slags klem står Den Blå Port?

Seneste nummer af den Blå Port, det første med den nye semi-unge redaktion, udkom i december 2012, det er lang tid siden, selv hvis de, som det vistnok er tilfældet, er nede på at love 3 numre om året, hvornår kommer det næste?

Det er ikke kun fordi, jeg stresser med at få Hvedekorn nr. 3, 2013, færdig, inden jeg burde være færdig med nr. 4, 2013, og har brug for stikke til nogen, der er pænt uendeligt meget mere forsinket end mig, men fordi jeg savner Den Blå Port, som sådan, som eksklusivt tidsskrift for litteratur & kritik, og som kvalificeret konkurrent til mit eget blad, der lige nu må nøjes med Kritik (hvis nye semi-midaldrende redaktion, der i mellemtiden har produceret hele to tykke numre, har sluppet skønlitteratur ind af bagdøren), Victor B. Andersens Maskinfabrik, OVBIDAT (nyt overlegent nummer på vej, siger buskadsxylofonerne), KultUro og Slagtryk, det er altså ikke nok:

Åbn venligst op!

8 kommentarer:

  1. Er problemet ikke at promenade-flokken i virkeligheden har valgt den lette og kedelige løsning at lave en blog istedet for et egentligt og forpligtende tidsskrift?

    SvarSlet
  2. Trappe Tusind #9 udkom med et brag sidste torsdag og har virkelig gode ting om Tao Lin og Cindy Sherman, Kierkegaard, Brion Gysin, Brutalisme, Jung, Oversættelser af Mira Gonzalez og Christian Kracht, uddrag af Bjørn Rasmussens kommende bog, en tekst om patos og ironi af Ursula Andkjær Olsen fx osv....
    og nummer 8 ligger i øvrigt online gratis nu på www.trappetusind.dk

    caspar eric christensen (ja, redaktør)

    SvarSlet
  3. promenade-flokken har intet med den blå port at gøre, så vidt jeg er orienteret

    SvarSlet
  4. T1000 er en formidabel mod/medspiller på tidsskriftsbanen, som jeg belejligt fortrængte - beklager!

    SvarSlet
  5. du behøver ikke beklage det lars. det er helt ok. det er fint nok med anledning til at råbe at vi findes bare. space is all we want . take ..


    caspar eric christensen

    SvarSlet
  6. Der er også Passage (udgivet af Aarhus Universitetsforlag)

    SvarSlet
  7. Men de to er der jo ikke (ny dansk) skøn litteratur i, det er der i de andre, og derfor er de primære Hvede-konkurrenter/kolleger.

    SvarSlet