fredag den 11. marts 2011

Nedklippet kopi på tæerne

Selvom den australske indie-disco i Lille Vega gjorde sit bedste, formåede den ikke at overdøve min hovedløse sorg over Lars- og Lone-kidnapningen, Letbittert godnat!

3 kommentarer:

  1. Er det redaktøren der enerådigt beslutter hvem der skal anmelde hvad?

    I kan ikke komme med ønskelister og/eller tilbyde medgift?

    SvarSlet
  2. Jo, vi kan godt komme med ønskelister, men det er redaktøren der EGENrådigt bestemmer, og hun kan have flere mere eller mindre rimelige hensyn at skele til; i Frost- og Hørslev-sagen var der både det rimelige hensyn, at en anmelder ingen bøger havde og (vistnok, det kan også bare være en (dobbelt) dårlig undskyldning) den urimelige hensynsløshed, at min glæde for forfatterskabet/skaberne er for forudsigelig, som det ca. blev formuleret på hendes kontor i fredags ...

    (man kan også satse på, at en mere eller mindre hypersmal bog slet ikke er opdaget og så præsentere anmeldelsen som et fait accompli, som jeg har tænkt mig at gøre de næste uger med Henrik Have, Chresten Forsom, Gitte Broeng, Mikkel Thykier (som nu helst bør blive en hel blæksprutte) selvom jeg nok havde fået dem, hvis jeg havde bedt om dem, alligevel, men så kan de i det mindste ikke tælles med i det argument (der også blev brugt i Frost- og -Hørslev-sagen, som argument nr. 3), at jeg har for mange bøger ...)

    SvarSlet
  3. Jamen dog. Du kunne eventuelt anmelde bøgerne her på bloggen og gennem et sindrigt(eller nok hellere et simpelt) kodesystem skrive adressen dertil i de anmeldelser, der kommer i blækversion.

    Til forsvar for min sproglige ære: http://www.ordbogen.com/opslag.php?word=ener%C3%A5digt&dict=auto#ddno

    SvarSlet