onsdag den 23. marts 2011

Google søger sexolog

På vindueskarmen nederst i opgangen ved siden af poskasserne, lå der i dag et brevkort fra Google/Danmark/ Claude Debussylaan 34/ 15th floot/ 1082 MD Amsterdam/ The Netherlands (jeg har lige set en Seinfeld-episode, hvor George og Jerry godt kan finde The Netherlands, men ikke Holland på et verdenskort) til Sexolog i København/ Att: Ambjorn Christophani/ Vodroffsvej 7/ 1900 Frederiksberg/ Danmark, som vi IKKE har boende på adressen, selvom der på bagsiden af kortet står:

En hilsen fra Google Maps!
Hver dag bruger folk Google Maps til at søge efter virksomheder i bestemte lokalområder. Nu, hvor du har tilmeldt dig Google Maps, kan disse potentielle kunder også finde dig.

Sådan aktiverer du din fortegnelse:

(en indviklet forklaring følger)

Velkommen til Google Maps!

Med venlig hilsen

Google Maps-teamet

- Er der nogen der kan hjælpe Google Maps og Claude med at finde sexologen Ambjorn!? Han er blevet væk!

1 kommentar:

  1. Hej Lars,
    Så er vi naboer :-) Jeg arbejder som sexolog på Vodroffsvej 7 - kig til højre for porten: Der ligger Joy Foundation. Jeg bor i Århus, hvor jeg har klinik hos Joy Foundation om mandagen. Onsdag og torsdage er jeg så i København på Joy Foundations klinik hos jer :-)
    Jeg savnede faktisk det postkort, men jeg fik Google til at sende et nyt til mig. Denne gang med "Joy Foundation" også skrevet på kortet.
    Kh Ambjørn

    SvarSlet