fredag den 26. november 2010

Kun let fortegnet readymade fra vindueskarm på det teologiske fakultet, Århus Universitet

TJEKLISTE TIL ETABLERING AF GRUPPESEX

Brug listen her til at få talt igennem hvad i forventer af hinanden i gruppen, og hvordan jeres samarbejde skal forløbe. Skriv ned hvad I bliver enige om. Så har I en gruppeaftale som I senere kan vende tilbage til efter behov.

Formål
Aftal hvad formålet er med at mødes, hvordan I skal bruge hinanden og hvordan I skal forberede jer til hver mødegang.

Forventninger
Hvilke forventninger har I hver især - både til jer selv og gruppen. Skriv dem evt. ned hver hvor for sig før I taler om dem sammen. Brug også tid på at snakke om ambitionsniveau, arbejdstempo og grundighed. Skal det fx være i orden at man i perioder sænker ambitionsniveauet?

Klare rammer
Hvad er gruppens holdning til manglende forberedelse, manglende deltagelse og manglende overholdelse af aftaler? Skal der være en sanktionsmulighed i gruppen, og hvad skal det være?

Mødefrekvens
Aftal hvor tit I skal mødes og find eventuelt en eller flere faste ugedage. Skemalæg jeres møder og planlæg gerne for længere perioder frem for at planlægge løbende. Aftal også de fysiske rammer for mødet. Mødes i på universitetet, på biblioteket eller privat?

Logbog
Skriv et kort referat hver gang I har holdt møde. På den måde kan I bedre huske hvad I har aftalt, og fraværende medlemmer vil nemt kunne opdateres. Logbogen kan eventuelt føres på Google Docs hvor alle gruppens medlemmer kan have adgang til det samme dokument og redigere på lige fod. Det gør det også nemt at skiftes til at være logbogsansvarlig.

Evaluering
Husk løbende at reflektere over jeres samarbejde. Er I tilfredse med samarbejdet og med hinandens indsats? Når I omkring alt det I skal? Hvad fungerer rigtig godt? Er der noget der kan gøres bedre? Ved afslutningen af semesteret er det især vigtigt at I sørger for sammen at evaluere - det gælder både gruppens og jeres individuelle indsats.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar